Известие

Collapse
No announcement yet.

лампа на ербега

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лампа на ербега

здравейте, проблем ами е следния- лампата за ербега ту ми святка ту ми гасне. на някой случвало ли му се е подобно нещо и какво е решението на проблема?
    gtv 2.0t.s.

Мда, 20 пъти си чистих датчика, който е под седалката (пасажерската) и скоро пак светва...накрая ми писна и си карам така...при мен поне е от този датчик...не съм се сетил да си взема някой втора ръка...хмм...тия дни ще го направя
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Най-често се получава, когато седалката се мести напред и назад...
      sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Добре де, аз що знам че като регистрира грешка и няма гаснене? При мен си мълча 3 седмици и вчера пак светна. Последно някви греши тип "нема ток, нема маса" бяха, не може ли някак си да го ресет-на, че не ми се ходи пак на сервиз.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Има грешки, които се чистят сами, защото така е устроена системата. Ако се оправи проблема...се маха сама. (пример дибитомера)
          Но дали тази с еърбега е от тях....незнам.

Но ак опроблема си седи и да я изтрият файда няма никаква...пак ше светне, спокойно.

Comment

при мен е много странно. не е като да свети постоянно както е нормално, а е на принципа свети, угасне за 3-4 секунди, пак светне за 10тина секунди, после пак угасне и така. аз подобна грешка не бях виждал
            gtv 2.0t.s.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaiooo Покажи съобщение
              при мен е много странно. не е като да свети постоянно както е нормално, а е на принципа свети, угасне за 3-4 секунди, пак светне за 10тина секунди, после пак угасне и така. аз подобна грешка не бях виждал
              офф: хахах... да не се опитва да ти каже нещо колата чрез морзовата азбука да се посмеем, че иначе си е за рев

Comment

Working...
              X